RENOVATIE BADKAMER Zoersel

Badkamerrenovatie Zoersel? Bij een badkamer renoveren komt heel veel bij kijken. Bij ons kan je rekenen op een totaalservice voor uw badkamerrenovatie in Zoersel. Van afbraak tot installatie en na-service. 1 aanspreekpunt doorheen heel het proces. Zo ontnemen we je een hoop stress.

Badkamerrenovatie Zoersel

Renovatie badkamer Zoersel: Iedereen is welkom! Plan je een grote badkamerrenovatie of een budgetvriendelijke badkamer renovatie? Wij werken met plezier aan elke badkamer renovatie in Zoersel.

Volledige of gedeeltelijke badkamerrenovatie? Je kan ons inschakelen voor de plaatsing van een nieuwe douche of voor een totaalproject: afbraak, bezettingswerken, tegel- en vloerwerken, vloerverwarming, schilderwerken, verlichting, sanitair, airco, ventilatie, gyproc, … Alles onder 1 dak.

Renovatie badkamer Zoersel:

Ook voor na-service, herstellingen of onderhoud in Zoersel kan je bij ons terecht.

badkamerrenovatie

Renovatie badkamer Zoersel

Stap 1

VUL ONS OFFERTEFORMULIER IN. DIT IS VRIJBLIJVEND.

Stap 2

U ONTVANGT EEN GRATIS PRIJSINDICATIE OP BASIS VAN UW AANVRAAG.

Stap 3

LIGT DE PRIJS BINNEN VERWACHTING? DAN MAKEN WE EEN AFSPRAAK TER PLAATSE.

Stap 4

U ONTVANGT EEN DEFINITIEVE OFFERTE. AKKOORD? DAN PLANNEN WE DE WERKEN IN.

Badkamer renoveren Zoersel

Uw badkamerspecialist & badkamer installateur in Zoersel

WAT KOST EEN BADKAMER RENOVEREN?

Je droomt van een nieuwe badkamer, maar je hebt niet echt een concreet beeld wat dit zal kosten. Wees gerust, je bent niet de enige.

Vanzelfsprekend kunnen we hier ook geen duidelijk antwoord op geven omdat de prijs afhankelijk is van een aantal factoren zoals materiaalkeuze, grootte van de badkamer, moet er een nieuwe vloer gelegd worden, moeten er extra elektriciteitswerken gedaan worden, etc…

We kunnen je wel zeggen dat iedereen bij ons terecht kan. Wij voeren kleine badkamer renovaties uit, als ook meer luxueuzere renovaties.

PREMIE

Om de prijs te drukken zijn er ook mogelijke premies waar je eventueel recht op zou kunnen hebben. Afhankelijk van hoe oud je woning is:

https://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/overkoepelende-renovatiepremie

6% BTW

Bij renovatieprojecten kan je ook aanspraak maken op 6% BTW ipv 21%:

https://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premies-voor-renovatie/btw-tarief-van-6-bij-renovatie-van-woningen

VERLOOP VAN DE WERKEN

Een badkamer renoveren neemt gemiddeld een 10-tal dagen in beslag, afhankelijk van de grootte van je badkamer. Onderstaand is een voorbeeld van een klassieke badkamerrenovatie.

Let op: in de praktijk kan het dus soms iets langer duren, afhankelijk van jouw situatie. Wij zullen je hier uiteraard goed over informeren.

① Afbraak van je oude badkamer
② Plaatsen van nieuwe leidingen & afvoeren
③ Chape- en vloerwerken
④ Muren en bezettingswreken
⑤ Een deel van het sanitair wordt geplaatst: doucheplaat, wc frame, …
⑥ Afwerking: stopcontacten, schakelaar, verlichting, …
⑦ Betegelen
⑧ Invoegen van wandtegels & plaatsen van plafond
⑨ Plaatsing van toestellen & meubels
⑩ Aanspuiten met siliconen

NA-SERVICE, ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

We zijn natuurlijk ook loodgieter en onze specialisaties zijn dus sanitair en verwarming. Je kan dus altijd een beroep doen op ons, ook achteraf:

  • Opnieuw afkitten in de badkamer?
  • Problemen met uw WC?
  • Vochtproblemen?
  • Lekt uw kraan?
  • Blijft het water in uw bad staan?
  • Geen warm water meer?
  • Heeft uw verwarmingsketel of boiler een onderhoud nodig?
  • NIEUWE RADIATOR PLAATSEN?

Over ons

ONZE VISIE

Een badkamer moet uniek zijn, maar toch passend bij de warmte van uw woning. Het is dan ook onze taak te spelen met die interactie. Een badkamer moet een gevoel geven van vrijheid, gepaard met privacy, maar toch mag je geen gevoel krijgen van benauwdheid of geviseerdheid. Mensen willen genieten van hun badkamer. 

ONZE WERKWIJZE

Ieder ontwerp of samenwerking voor uw badkamer begint bij een bezoek ter plaatseGoede afspraken maken goede vrienden. Iedere goede aanpak begint dus met een goed gesprek over wensen, interesses en de mogelijkheden qua budget. Zo komen we tot een passend concept, dat niet alleen betaalbaar is, maar ook een meerwaarde geeft aan uw woning.

Zaakvoerder en projectleider Claessens Kevin maakt graag een vrijblijvende afspraak met u.

Laat je inspireren voor je nieuwe badkamer

Landelijk, modern, trendy, budgetvriendelijk, luxueus, … een badkamer kan je volledig afstemmen op je eigen wensen & budget. Je kan er uiteraard ook kiezen om enkel een nieuwe douche te laten installeren…

GRAAG NOG MEER INSPIRATIE?

Maak dan een vrijblijvende afspraak.